Tietoja yrityksestä

Vuokrakirppis El Verano on Etelä-Pohjanmaalla Vimpelissä sijaitseva vuokrakirpputori, joka on perustettu joulukuussa 2014. Myyntipaikkoja on reilut 60. Otamme myös huonekaluja, tauluja, käsitöitä sekä työkaluja provisiomyyntiin.

Vuokrakirpputorin lisäksi meillä on pieni kahvio, josta asiakkaat voivat ostaa lähialueella valmistettuja munkkipossuja sekä erilaisia pullia. Kahviossa on myynnissä myös mm. erikoiskarkkeja kuten nekkuja ja karamellitankoja, jäätelöä sekä virvoitusjuomia.

Jo perustamisvaiheessa yritys on halunnut vastata vimpeliläisten toiveisiin ja tarpeisiin: kirjakauppa ja ns. palakauppa (ompelu- ja käsityötarvikeliike) ovat paikkakunnalta hävinneet, joten näitä tuotteita on ollut vaikea tai jopa mahdotonta saada muuta kuin kauemmaksi lähtemällä. Siksi myynnissä on myös melko kattava valikoima niin toimisto- ja askartelutarvikkeita kuin käsityötarvikkeitakin. Käsityöpuolelta löydät mm. vetoketjuja, ompelu- ja virkkauslankoja, merkkauslankaa, virkkuukoukkuja, neuloja, ontelokudetta ja puuvillatrikoota, paperinarua, kuminauhaa ym. Toimisto- ja askertelupuolella on perustoimistotarvikkeiden kuten kynien ja kumien ym. lisäksi mm. askartelukartonkia A2-A6 kokoisina n. 20 eri värissä, askerteluhuopaa ja silkkipaperia, myös muita erikoiskartonkeja ja -paperia löytyy. Lisäksi saat meiltä mm. ikkunallisia ja ikkunattomia kirjekuoria 3 eri koossa, kansiot ja kansiotarvikkeet, erilaisia tarroja ja paljon muuta!

Koska yrityksen omistaja eli minä (Päivi Toppinen) olen toiselta ammatiltani myös englannin opettaja ja myös kääntämisestä on paljon kokemusta, yrityksen palveluihin kuuluu lisäksi käännöstyöt kieliparissa suomi-englanti ja englanti-suomi. Lisätietoja käännöspalvelusta löydät nettisivujemme Käännöstyöt-välilehdeltä.

Ota yhteyttä


Yhteystiedot

Vuokrakirppis El Verano

Lautamiehentie 1
62800 Vimpeli


puh. 040-136 6668